Marc en Bertine Espers, Hoevelaken

“Het vinden van een aansprekend kunstwerk voor aan de muur valt niet mee. Zelf houden we niet van schilderijen. Na het bezoeken van allerlei winkels en webshops kwamen we terecht bij Drart®. Ze hebben aansprekende creaties en de prijs is scherp.”

Robert Laapers, Hilversum

“Een zakenrelatie van mij werd 50 jaar en ging dat uitgebreid vieren. Maar wat geef je iemand die ongeveer alles al heeft? Na een tip van mijn zoon heb ik contact opgenomen met Drart®.
Zij hebben een prachtig metalen kunstwerk gemaakt dat de jarenlange samenwerking met mijn zakenrelatie heel treffend en mooi symboliseert.”

Bart-Jan en Frits, Amersfoort

“Wij zijn beiden dol op de stad Amersfoort en wilden een apart kunstwerk met betrekking tot Amersfoort voor onze onlangs gerestylde slaapkamer hebben. Op basis van onze ruwe krabbel maakte de designer van Drart® een prachtig en uniek kunstwerk. Vooraf kregen we precies te horen wat de prijs was. Die viel ons enorm mee.” 

Karin ter Veld, Naarden

“Ik wilde iets moois aan de muur. Zelf ben ik gek op poezen. Aan de hand van een foto van onze overleden kat Moortje heeft Drart® een prachtig kunstwerk gemaakt. Ik had altijd gedacht dat zoiets heel duur zou zijn, niet dus.”

Peter en Josefien de Vries, Baarn

“We hebben een beetje een klassiek ingerichte woonkamer en we zochten naar een mooi maar betaalbaar metalen kunstwerk voor aan de muur. Onze webshopbestelling hadden we binnen 3 dagen in huis.”

Corrie Jaarsma, Heiloo

“Passend bij mijn olifantenverzameling van pluche, boomschors en porselein heb ik de designer van Drart® een prachtig metalen kunstwerk met een afbeelding van een Indische olifant laten maken. Die heeft nu een mooi plekje in mijn studio.”

Familie van de Grift, Soest

“Natuurlijk kun je voor een leuk en aansprekend wanddecoratieproduct terecht bij allerlei winkels. Wij wilden iets van metaal dat je niet bij ongeveer iedereen aan de wand ziet hangen. Na het bekijken van de webshop sprak het ontwerp Citizen (een aardbol met gebouwen) ons meteen aan. We hebben nu dus een uniek metalen kunstwerk ‘made in Soest’.”